Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Styling en advies aan huis

Styling-aan-huis-logo
Styling-aan-huis-mirabel-slabbinck

Onze dames halen graag het onderste uit de kan om u, als onze klant zijnde, in de watten te leggen. Ze zullen alles doen, in de mate van het mogelijke, om u super tevreden te stellen. Hiervoor bieden wij u onze “Styling aan huis” aan. Zij brengen alle staaltjes & materialen mee om van uw slaap- en badkamer, uw droomlocatie te maken. Is het voor u iets moeilijker om tot in onze zaak te komen? Heeft u een super drukke agenda? Geen paniek! Elke ( zaakvoerster linnenboetiek ) & Mieke schikken zich naar uw agenda! Samen met u streven ze naar perfectie!

Perfectie

Elke slaap- of badkamer is uniek en creëert hierdoor telkens een andere sfeer, verhaal of emotie. Onze dames gaan samen met u op zoek naar de best mogelijke samenhang, telkens met hedendaagse stijlen, kleuren, prints of thema’s. Zij zoeken steeds naar de perfecte balans tussen uw gevoel en/of idee en uiteraard dat van hunzelf. Onze experts beheersen de kneepjes van het vak en werken dagelijks met de allerbeste producten op de markt die ze met veel plezier aan u presenteren. Denk maar aan Mirabel Slabbinck, Yves Delorme, Hugo Boss of Ralph Lauren.

Exclusieve kwaliteit

Ons team is dagelijks op zoek om zichzelf te verbeteren, maar ook om steeds de allerbeste kwaliteit te kunnen aanbieden. Samen zoeken en werken we met de meest exclusieve materialen die op onze planeet te vinden zijn. België, dat klein landje waar wij zo fier op zijn, is wereldwijd gekend voor hun textielproductie. Mirabel Slabbinck bijvoorbeeld zorgt al sinds mensenheugenis voor alle kerkgewaden. Onze paus loopt dagelijks in een Belgisch kleedje! Bij al onze topmerken kan er tevens op maat gewerkt worden. Alles kan en zal gebeuren naar uw wensen, tot zelfs het borduurwerk of het aanbrengen van uw initialen… Wij kunnen de perfectie voor u benaderen, en bieden u tal van merken in exclusieve kwaliteit! Zeg nu zelf…waar kan je deze verzameling topmerken terugvinden onder 1 dak?

Expertise

Niets verlaat onze winkel zonder dat we zeker zijn van de kwaliteit & harmonie. Jarenlange ervaring, opgedaan bij Bosmans Slaapcomfort, heeft er voor gezorgd dat al onze dames tot in de puntjes over de vereiste kennis beschikken. Zij weten hoe elke stof voelt en kennen de exacte verschillen. Zij zullen u helpen om uw slaapcomfort, om uw romantische sfeer in de badkamer te verbeteren. Zij zullen u helpen om uw totale levenskwaliteit te optimaliseren.

Linnenboetiek…For A Perfect Night & Day